Kundundersökning

Det bästa sättet att ta reda på vad som gör era kunder nöjda är att lyssna på de kunder ni redan har. De kan ge er en unik inblick i hur ert företag, era tjänster och era produkter uppfattas. Genom att få en bild av deras uppfattning om er kan ni utveckla och förbättra det ni erbjuder.

I Enkätfabrikens kundundersökningar hjälper vi er att få tillgång till era kunders kunskap och åsikter om er. Genom att ställa frågor anpassade till just ert företag får ni svar på vad kunderna tycker om det ni erbjuder.

I våra undersökningar tar vi även reda på vilka områden kunderna anser är viktigast och alltså påverkar deras nöjdhet mest. På så sätt skapas en tydlig bild av vad ert företag bör satsa på för att på ett effektivt sätt skapa högre nöjdhet och få fler lojala kunder.

 

Såhär arbetar vi med kundundersökningar:

– Vi skapar alltid ett unikt frågeunderlag som anpassas efter ert företags verksamhet, inriktning och värderingar.
– Vi använder oss av den insamlingsmetod som är bäst lämpad för att nå era kunder, oavsett om det är telefonintervjuer, webbenkäter eller postala enkäter.
– Vi mäter både hur nöjda era kunder är och vad som är viktigast att förbättra för att öka deras generella nöjdhet. På så vis blir det lätt för er att fatta rätt beslut om hur ni skall utveckla era tjänster och produkter

 • Sofia Agrell

  Kontakta oss

  Sofia Agrell

  Projektledare

  Tel: 0730-463020

  sofia.agrell@enkatfabriken.se

 • “Eller fyll i formuläret”

  Eller fyll i formuläret för att få veta mer:

   
 • “Fyll i formuläret”

  Fyll i formuläret för att få veta mer: