Jobba hos oss

Jobba hos oss

Extrajobb i Lund

Letar du efter ett intressant och flexibelt extrajobb vid sidan av studierna?

Vi söker nu telefonintervjuare till vårt team i Lund! Vi på Enkätfabriken arbetar med olika typer av undersökningar på uppdrag av företag, offentliga organisationer och föreningar. Vi är ett företag som sätter kvaliteten på våra undersökningar och vårt analysarbete i första rummet.

Enkätfabriken

På Enkätfabriken jobbar projektledare, analytiker, projektassistenter, intervjuare och vår kommunikatör. Vår vision är att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling! Vi anpassar oss till våra beställare i projekt. Ibland utför vi hela kedjan av undersökningsprocessen, ibland bara vissa delar. Klicka på bilden för att läsa mer!

Extrajobba hos oss

Letar du efter ett intressant och flexibelt extrajobb vid sidan av studierna?

Vi söker nu telefonintervjuare till vårt team i Lund!

Vi på Enkätfabriken arbetar med olika typer av undersökningar på uppdrag
av företag, offentliga organisationer och föreningar. Vi är ett företag som
sätter kvaliteten på våra undersökningar och vårt analysarbete i första
rummet.

Vi söker nu personer till vårt intervjuteam som genomför intervjuer per telefon. Arbetstiderna varierar beroende på projekt och kan ske dagtid, kvällstid och under helger, därav är arbetet lämpligt för dig som är flexibel. Vi söker dig som exempelvis studerar och söker ett extrajobb.

Vi söker:
– Dig som hunnit läsa minst ett år på universitet eller högskola, gärna inom samhällsvetenskap, ekonomi eller humaniora och har hunnit läsa grundläggande metodlära på universitetsnivå.
– Dig som är ansvarsfull, noggrann och har viss datorvana.
– Dig som är exibel, snabblärd och gärna tar kontakt med andra människor.

Vi erbjuder:
– En timanställning där du kan påverka
dina arbetstider och hur mycket du arbetar.
– Ett arbetsklimat där tempot är högt men
noggrannhet är viktigast.
– En liten arbetsplats där varje anställds insats
är viktig för helheten.
– Fast timlön

 

För mer information kontakta:
Mollie Rey Ellam
Tel: 0760-08 63 98
mollie.reyellam@enkatfabriken.se

Att jobba på Enkätfabriken

På Enkätfabriken jobbar projektledare, analytiker, projektassistenter, intervjuare och vår kommunikatör. Vår vision är att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling! Vi anpassar oss till våra beställare i projekt. Ibland utför vi hela kedjan av undersökningsprocessen, ibland bara vissa delar. Projektledarna möter alltid våra kunders behov. De kan jobba med att utforma frågeunderlag, ansvara för att hitta bäst insamlingsmetod och arbeta med sambandsanalyser i resultatdelen. Analytikerna i sin tur ansvarar för att sammanställda och analysera datan. Vi sitter i både Lund och Göteborg, du är välkommen att skicka en spontanansökan till båda våra kontor!

 

Här kan du kontakta oss och läsa mer om vilka vi är!