Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att jobba på Enkätfabriken

På Enkätfabriken jobbar projektledare, analytiker, projektassistenter, intervjuare och vår kommunikatör. Vår vision är att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling! Vi anpassar oss till våra beställare i projekt. Ibland utför vi hela kedjan av undersökningsprocessen, ibland bara vissa delar. Projektledarna möter våra kunders krav och behov. De kan jobba med att utforma frågeunderlag, ansvara för att hitta den bästa insamlingsmetoden och se över sambandsanalyser i resultatdelen. Våra analytiker i sin tur ansvarar för att sammanställa och analysera den data vi samlar in. Vi sitter i både Lund och Göteborg, du är välkommen att skicka en spontanansökan till båda våra kontor!

 

Gemensamt för oss som jobbar på Enkätfabriken är att vi brinner för samhällsfrågor. Vi ser oss som nytänkande och lösningsorienterade, vi säger inte nej, utan jobbar ständigt för att hitta nya lösningar. Tror du att du skulle passa i vår team? Välkommen att skicka en spontanansökan till Enkätfabriken.. 

 

Vill du ha större insikt i hur det är att jobba här? Läs gärna vår intervju med Daniel Olander, Analytiker och kravställare på Enkätfabriken.

 

Här kan du läsa mer om alla våra medarbetare!