Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att jobba på Enkätfabriken

Enkätfabriken är ett undersökningsföretag med fokus på samhällsutveckling! Hos oss arbetar projektledare, analytiker, projektassistenter, intervjuare och vår kommunikatör. Vår vision är att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling! Vi anpassar oss till våra beställare i projekt och strävar efter att vara flexibla för våra kunder.

 

Hur jobbar ett undersökningsföretag?

Våra projektledare möter våra kunders behov och syften med undersökningar, de planerar och schemalägger, utformar frågeunderlag, ansvarar för att hitta den bästa insamlingsmetoden och ser över sambandsanalyser i resultatdelen. Våra analytiker i sin tur ansvarar för att sammanställa och analysera den data vi samlar in. Våra supportansvariga hjälper kunder och enkätsvarande och våra intervjuare hjälper oss samla in svar åt våra kunder (per telefon och på plats runt om i Sverige!). Vi har också en kommunikatör som hjälper till med rapportdesign, sociala medier och webbinnehåll. Tillsammans jobbar vi med delar och hela undersökningsprocesser som ger våra kunder beslutsunderlag som leder till deras utveckling!

 

Vilka är vi?

De flesta av oss som jobbar på Enkätfabriken är ekonomer, stats- eller samhällsvetare med olika intressen. Något vi har gemensamt är att vi alla brinner för samhällsfrågor och samhällsutveckling. Vi är också personer som är beredda att ta mycket eget ansvar och är lösningsorienterade, vi säger inte nej, utan jobbar ständigt för att lösa våra kunders utmaningar. Vi hittar gärna på saker tillsammans, exempelvis spelar Boule på banan intill kontoret i Lund, eller kör årlig minigolf tävling och 5-kamp på Liseberg i Göteborg.

 

Vill du bli en av oss?

Vi växer kontinuerligt och söker med jämna mellanrum ny personal. Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du kika in på vår Instagram @enkatfabriken eller läs mer via länkarna nedan!

 

Här kan du läsa mer om alla våra medarbetare!

Kontakta oss

 

Vill du jobba inom undersökningsbranschen och tror du skulle trivas hos oss?

 

Skicka en spontanansökan till:

kontakt@enkatfabriken.se

 

Studerande och söker praktik? Se vad vi erbjuder här:

Praktik inom Kommunikation/Marknadsföring

 

Stipendium á 10 000 kr – Masteruppsats

Läs om Enkätfabrikens Stipendium om 10 000kr!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi lägger ut alla våra jobb i sociala medier. Följ oss för att bli först med att veta!

jobba på enkätfabrikenEnkäfabriken Linkedin

 

 

Följ oss!

 

Få inblick i hur det är på Enkätfabriken, följ oss i sociala medier!

jobba på enkätfabrikenEnkäfabriken Linkedin