Varumärkesundersökning

Varumärkesundersökning

Varumärkesundersökning – Ta reda på hur du stärker ditt varumärke

 

I en varumärkesundersökning kartlägger vi positiva, såväl som negativa åsikter, attityder och associationer med ert varumärke. I relation till dessa värden, så värderar vi också hur ert varumärke uppfattas generellt. Underlaget hjälper er få en bild på var ni står idag och ger er ett statistiskt underlag baserat på marknadens åsikter. Gör en varumärkesundersökning för att se ert nuläge och ta ert varumärke till nya höjder med hjälp av marknadens åsikter!

 

Marknadsundersökning

Varumärkestracking

Vi erbjuder också varumärkestracking där vi frekvent kan ta tempen på er marknad! Med hjälp av tracking kan ni kontinuerligt följa upp hur ert varumärke uppfattas av marknaden. Fördelar med tracking är att ni tydligt kan se vilken effekt era kampanjer och andra marknadsaktiviteter haft den senaste tiden, det ger en generell uppfattning om er verksamhet och hur marknaden förändras över tid.

varumärkesundersökning

Vill du veta mer om dina marknadsmöjligheter?

Vi kan rekommendera att titta på vår sida för marknadsutveckling, eller kika in vårt marknadsundersöknings-koncept där varumärkesundersökning ingår.

Case

Artiklar

Läsvärt om undersökningar!

Rekommendation

”Tillsammans med Enkätfabriken har vi tagit fram undersökningar sedan år 2010. Vi upplever alltid stor flexibilitet och expertis i arbetet, där resultaten presenteras på ett sätt som hjälper oss att utveckla vår verksamhet. ”
– MatHem

kundundersökning