Marknadsundersökning

Det gäller att ha en bra grund att stå på när det kommer till att fatta beslut kring framtida satsningar. Att ha rätt uppfattning av hur konsumenter på er marknad ser på er och era konkurrenter är en förutsättning för att lyckas.

Med hjälp av Enkätfabrikens marknadsundersökningar kan ert företag få det nödvändiga underlag som krävs för att göra rätt prioriteringar och val.

På Enkätfabriken kan vi hjälpa er att undersöka marknadsutrymmet och efterfrågan på en produkt eller tjänst som ni överväger att lansera.

Vi har också verktyg för att granska den lokala efterfrågan i en region ni funderar på att etablera er verksamhet i eller mäta vilken effekt er reklam har på personer i era utvalda målgrupper och mycket annat.

 

Såhär genomför Enkätfabriken en marknadsundersökning:

– Vi använder det insamlingssätt som passar uppdraget bäst. På så vis kan vi både mäta åsikterna bland människor i 140 länder och utläsa vad potentiella kunder i Borlänge eller Eslöv tycker.
– Genom avancerade metoder kan vi mäta potentiella kunders preferenser och betalningsvilja
– Vi kan kartlägga synen på ert företag i jämförelse med era konkurrenter bland personer i er målgrupp. På så vis får ni både en bild av hur ert företag uppfattas och hur ni särskiljer er från era konkurrenter.

 • Erik Granberg

  Kontakta oss

  hyresgästundersökning

  Erik Granberg

  Projektledare

  Tel: 0702-369383

  erik.granberg@enkatfabriken.se

 • “Eller fyll i formuläret”

  Eller fyll i formuläret för att få veta mer:

   
 • “Fyll i formuläret”

  Fyll i formuläret för att få veta mer: