Scanning av enkäter

Scanning av enkäter

Behöver du hjälp med scanning?

 

Enkätfabriken levererar undersökningar inom en mängd olika områden och för ett stort antal kunder. För oss är det viktigt att kunna ta hand om hela kedjan i en undersökning. Därför hjälper vi våra kunder med alltifrån planering och utformning till insamling, genomförande och analys. En av de insamlingsmetoder vi erbjuder är undersökningar via pappersenkäter och givetvis sköter vi även efterföljande scanning!

 

Har ni genomfört en undersökning och behöver hjälp med efterarbete och scanning av svaren? Vi erbjuder våra kunder hantering, scanning, inläsning och digitalisering av postala enkätsvar. Vi hanterar scanningsprojekt i både mindre och större skala, med flera kvalitetsåtgärder samt efterbearbetning av data.

Vi hjälper er med scanning av enkäter.

Vad vi gör:

  1. Vi sköter hela scanningsprocessen. Det innebär att vi kan stå för mottagande och hantering av postala enkäter så väl som för analys och sammanställning av resultat.
  2. Inläsning, export och analys. Vi sköter inläsning, export och analys av data utifrån era önskemål och garanterar alltid högsta kvalitet.
  3. Spårbara enkäter. Vårt arbetssätt gör att varje enskild enkät är spårbar både fysiskt och digitalt.
  4. Kan design. Vid behov kan vi även bistå i frågor gällande design och utformning av postala enkäter.
digitala enkäter
Enkätundersökning

Kundkommentar

  • ”Snabba och tydliga återkopplingar, upplevs kunniga inom området både med rapportskrivning och pålästa kring ämnet”

    • – Caroline Henning, Östhammars kommun

Case

Se kundprojekt relaterade till insamling och scanning

Artiklar

Läsvärt om undersökningar!