Vi söker en ekonomiassistent!

Vi söker en ekonomiassistent!

I maj kommer vår härliga kollega och ekonomiassistent Pontus att lämna oss för nya äventyr. Därför söker vi nu en extrajobbande student som kan tänka sig ta över hans uppdrag.  Vi söker dig som är ekonomistuderande med minst 2 år kvar av studier. Du bör vara noggrann och ha ett intresse för ekonomi och bokföring.Vi rekryterar löpande. Tjänsten är på vårt kontor i Göteborg.

Bilden till höger är från kontoret i Göteborg och visar några av våra medarbetare!

 

Om jobbet

Dina uppgifter kommer vara att sköta delar av bokföring och fakturering samt arbeta som controller och med projektuppföljning. Ekonomin sköts primärt av en extern bokföringsbyrå, men vi gör idag ett antal moment själva kring leverantörsfakturor och kundfakturor.

Du kommer jobba gentemot ekonomiansvarig och få ett ansvar för att sammanställa resultatrapporter och jobba med att sänka kostnader.

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du ha en stöttande roll där du avlastar i det löpande ekonomiarbetet. Vidare kommer du till exempel arbeta med:

  • Leverantörsreskontra; läsa in fakturor, kontering av fakturor
  • Kundreskontra; skick fakturor, följa upp obetalda fakturor
  • Hantering av utlägg/företagskort
  • Skapar resultatredovisningar för företaget
  • Projektuppföljning kring ekonomi
  • Utveckling av administrativa rutiner

Du erbjuds

  • En lärorik deltidstjänst med möjlighet att se hur ekonomin funkar i ett företag
  • En flexibel tjänst med möjlighet att styra när man arbetar
  • Kontor i centrala Göteborg med härliga kollegor (och pingis om man gillar det!)

Om Enkätfabriken

Vi på Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi arbetar främst mot offentlig men även privat och ideell sektor. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Skolverket, Hyresgästföreningen, Mathem, bland många andra. De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

Vi uppmuntrar egna initiativ och att forma sin egen roll på Enkätfabriken.

Vi är ett växande företag som vunnit Gasellpris 4 år i rad (2017-2020). För nuvarande är vi  25 anställda (+ flertal intervjuare). Bland vår personal finns en relativt ung medelålder och vi tror starkt på unga talanger. Självklart erbjuder i friskvårdsbidrag och tjänstepension för våra anställda, dessutom kan vi med visst självförtroende hävda att vi har Sveriges godaste kaffe. Hos oss får du arbeta i en roll där du kan växa och utvecklas.

Kontakt och ansökning:

Vi rekryterar löpande. Sök tjänsten med ditt CV och ett personligt brev på länken nedan!

Vi vill endast ha ansökningar via formuläret i länken:
https://podio.com/webforms/27550203/2136138

Vid frågor om tjänsten mejla:
erik.granberg@enkatfabriken.se

← Fler nyheter

Enkätfabriken extrajobb