Spontanansökan till Enkätfabriken

Spontanansökan till Enkätfabriken

Vill du jobba på Sveriges snällaste undersökningsföretag?

Enkätfabriken växer kontinuerligt och söker med jämna mellanrum fler analytiker och projektledare till oss. Skicka gärna en spontanansökan till: daniel.sturesson@enkatfabriken.se med CV och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du vill jobba på Enkätfabriken!

 

 

Några av våra kunder

Patientenkät HyresgästundersökningmarknadsundersökningMarknadsundersökning rekommendationMedarbetarundersökning Case

 

Ett undersökningsföretag och dess historia

Enkätfabriken grundades 2009 av två vänner med olika intressen, den ene för siffror och den andre för ord. Vi har växt för varje år och tilldelats Dagens Industris Gasellutmärkelse 4 år i rad (2017-2020). De vi satsat på från start är att vara ett undersökningsföretag som jobbar för samhällsutveckling. Vi vill att våra undersökningar ska vara givande såväl för samhället, som för våra kunder.

Sommaren 2020 gjorde vi ett förvärv av IMA Marknadsutveckling, som en satsning för att även växa på den privata marknaden med den undersökningskunskap vi har. Vi tog på så vis in senior expertis kring kund- och marknadsundersökningar.

Undersökningar som leder till samhällsutveckling

Att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling innebär att vi har en stor målgrupp inom det ideella och den offentliga sektorn, som vill undersöka för att förbättra villkor eller samhället i stort. Det är undersökningar vi tror på. Detta gör att vi också tackar nej till de undersökningar vi tror skulle leda till en negativ samhällsutveckling, vilket kan vara uppdrag inom spelbranschen, alkohol, tobak och vapen. Vill du veta mer? Titta in på vår sida om Enkätfabriken.

 

Vill du veta mer eller kontakta någon speciell?

Se alla våra medarbetare här!

 

Undersökningsföretag