Projektledare med 1-3 års erfarenhet

Projektledare med 1-3 års erfarenhet

Vi söker en projektledare som vill vara med och jobba i vårt team för kund- och marknadsutveckling. Du har troligen 1-3 års erfarenhet av projektledning och/eller undersökningsbranschen. Du kan söka på vårt kontor i Lund eller Göteborg.

Om tjänsten

Som projektledare på Enkätfabriken kommer du att ha en egen portfölj med kunder där du kommer att genomföra undersökningar från planering till färdigt resultat. Du kommer själv planera upp och genomföra egna projekt för kund, där statistiken kommer ligga som beslutsgrundande underlag hos den organisation du jobbar med. Till din hjälp finns kollegor som arbetar med analys, fältarbete och programmering.

Tjänsten passar dig som har ett intresse och erfarenhet av undersökning, gillar analys och är bra på IT. Viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med egna kunder sedan tidigare och har god metodologisk undersökningskunskap. Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har ett samhällsintresse, gillar undersökningar och vill lära dig mer om de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen.
  • Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående.Du har god IT-vana och är en självgående person
  • Du har en akademisk examen inom, ekonomi eller marknadsföring

Vad erbjuder vi? 

Förutom en plats där du snabbt får utvecklas och stor tillit så har vi fantastiska kollegor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, för att kompensera all din träning erbjuder vi även gott fika och frukost minst en gång i veckan. Hos oss har vi också företagsmassage och självklart tjänstepension. Inom marknadsutveckling får du jobba med kända varumärken. Du kan kika in bland våra case för att undersöka mer och läsa mer om företaget på sidan om oss. 

 

Läs mer om jobbet och sök!

Skicka en ansökan och läs hela tjänstebeskrivningen via platsbanken!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25337762

 

Projektledare 1-3 års erfarenhet