Praktik på systerbolaget Trialy

Praktik på systerbolaget Trialy

Praktik med fokus på research om kliniska studier, sammanställning av texter och marknadsaktiviteter.

Vårt systerbolag Trialy har en plats för en praktikant till hösten 2024!

  • Ort: Göteborg
  • Period: HT 2024 alternativ VT 2025
  • Vem: Studerande inom kommunikation, samhällsvetenskap, journalistik eller liknande.

 

Kort om praktiken

Trialy erbjuder en praktik med fokus på skrivande, målgruppsanalyser och marknadsaktiviteter inför ett webinar. Denna praktik passar dig som gillar att göra research på olika ämnen och sammanställa texter på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du vill lära dig mer om att hitta rätt målgrupper och skriva lockande inbjudningar till webinar, med fokus på Linkedin.

Trialy arbetar med rekrytering till kliniska forskningsstudier och sitter på Järntoget tillsammans med systerbolaget Enkätfabriken.

 

Kort om Trialy

Trialy är ett rekryteringsbolag för kliniska forskningsprojekt, där vi verkar för att fler personer på ett enkelt sätt ska kunna delta i olika forskningsstudier. Genom att digitalisera och effektivisera delar av rekryteringsprocessen bidrar vi till att fler forskningsstudier kan genomföras inom studiens planerade tidsramar, samt möjliggör så att fler privatpersoner får möjlighet att delta i studier som berör dem eller kan vara till nytta för dem.

  • Lär känna oss genom vårt systerbolag: @enkatfabriken på instagram. 
  • Trialy finns på Instagram, Facebook och Linkedin @trialy för att lära dig mer om vår verksamhet.

 

Om praktiken

Vi erbjuder en praktikplats till dig som är initiativtagande, självgående, samt vill vara med och lära dig mer om arbetslivet. Vi ser att du som söker praktiken har god kunskap i engelsk skrift, då viss kommunikation sker på engelska.

Vi tror att du skulle trivas med denna praktik om du gillar att göra egen research på olika ämnen och sammanställa texter på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Inom praktiken kommer du även leta reda på målgrupper internationellt som skulle kunna vara nya marknader för oss att kontakta, samt vara beredd på att skicka meddelanden på ex. mejl eller Linkedin med information om våra tjänster.

Du kommer han en tilldelad handledare under din praktik och ha personer runt dig som kan stötta dig i frågor om både research, sammanställning och marknadsaktiviteterna.

 

Kort om praktikuppgifter:

  • Göra research på bland annat vad som får folk att delta i kliniska studier
  • Undersöka vilka målgrupper Trialy kan nå internationellt
  • Bjuda in målgruppen till ett webinar som Trialy kommer hålla om kliniska forskningsstudier
  • Om tid finns: Genomföra en undersökning som behandlar viljan att vara med i medicinska tester

 

Praktik på Trialy

Idag består Trialy av en person som sköter hela verksamheten, men personen jobbar tätt med vårt systerbolag och team på Enkätfabriken (ca 30 anställda). Vi hjälps åt som om vi jobbade på samma bolag och backar upp varandra på samma sätt, då vi också sitter på samma kontor. Vi har idag kontor i Göteborg, Lund och Stockholm. Praktiken finns i Göteborg och du kommer då sitta med våra härliga kollegor på Järntorget. Här är vi 10 heltidsanställda, plus en ekonomiassistent som jobbar deltid och studerar på Handelshögskolan i Göteborg. Vår personalstyrka består främst av samhällsvetare och ekonomer/statistiker. Vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans, allt från dagliga pingispauser till att åka på tumlarsafari på vår årliga Fabriksresa. Du kan räkna med fika minst en gång i veckan hos oss och kaffe i form av både brygg och cappuccino.

Praktikperiod

Anpassas efter den studerandes praktik, vi ser helst att praktiken är minst 8 veckor och pågår under HT-2024.

Kontakt

Har du frågor om praktiken kontakta erik.granberg@enkatfabriken.se 

Ansökan

Alla ansökningar sker genom vårt formulär, klicka här eller besök länken nedan:

https://podio.com/webforms/29722735/2457442

Vi går igenom praktikansökningar löpande och ser gärna att praktiken utförs under hösten 2024!

Rekrytering till kliniska forskningsstudier.

 

 

← Fler nyheter