Enkätfabriken Trainee

Bli trainee på Enkätfabriken!

Gillar du samhällsfrågor och vill få en fot in i undersökningsbranschen? Kanske vill du veta mer om hur undersökningar går till och hur man jobbar för att ta fram beslutsgrundande underlag? Då borde du ansöka om att bli trainee på Enkätfabriken! 

Just nu har vi inga aktiva annonser ute. Du får gärna skicka en spontanansökan till oss, maila daniel.sturesson@enkatfabriken.se . Skriv ”Ansökan om Traineeplats” i ämnesraden och berätta i mejlet varför du vill bli trainee hos oss. 

Traineeplats på Enkätfabriken

Enkätfabriken erbjuder en position som trainee under 6 månader på kontoret i Lund, där du som är intresserad av undersökningar och samhällsfrågor kommer trivas! Traineeprogrammet ger dig möjlighet att lära känna undersökningsbranschen och du kommer få utvecklas i en roll som antingen analytiker eller projektledare. Under dina 6 månader på Enkätfabriken lär du dig de metoder och verktyg som används för att samla in den statistik som är beslutsunderlag på flera svenska organisationer och myndigheter.

 

På Enkätfabriken tror vi på unga talanger. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta hands on direkt mot kund. Efter dina 6 månader finns det  goda möjligheter för tillsvidareanställning. Självklart är traineeplatsen avlönad. Kom och utvecklas tillsammans med oss!

 

Ta chansen, vi gör rekryteringen omgående!

Traineeplatsen som analytiker passar dig som gillar statistik och har kunskap inom SPSS, Excel eller annan statistikprogramvara. Du har troligen ett samhällsintresse, gillar undersökningar och vill lära dig mer om hur det går till att samla in och sammanställa statistiska underlag.

 

UTBILDNING

Du har en universitetsexamen inom ekonomi, statsvetenskap, statistik eller likvärdigt område.

 

KUNSKAPSKRAV

Du har god IT-vana med erfarenhet av Excel, SPSS eller annan statistikprogramvara

 

EGENSKAPER

Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående. Vi ser gärna att du har intresse av att visuellt presentera statistik och resultat från undersökningar

 

 


Traineeplatsen som projektledare passar dig som har ett samhällsintresse och har god planeringsförmåga. Du gillar undersökningar och vill lära dig mer om hur du projektstyr, samlar in data och sammanställer resultat för undersökningar som blir beslutsunderlag.

 

UTBILDNING

Du har en universitetsexamen inom statsvetenskap, ekonomi, beteendevetenskap, eller annat samhällsrelaterade ämnen som sociologi, psykologi eller kommunikation

 

EGENSKAPER

Du bör ha god IT-vana och ha lätt för nya programvaror. Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående. Det är en fördel om du har ett grafiskt intresse, där du gillar att sammanställa och presentera data på ett tilltalande sätt.

 

Om Enkätfabriken 

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi jobbar främst mot offentlig sektor, men även med privata och ideella aktörer. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, MSB, Skolverket, Hyresgästföreningen, Mathem och många andra. De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

 

Enkätfabriken är ett växande företag som vunnit Gasellpris 4 år i rad (2017-2020). För nuvarande är vi 20 anställda + flertal intervjuare. Bland vår personal finns en relativt ung medelålder och vi tror starkt på unga talanger. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, företagsmassage och hittar gärna på roliga aktiviter tillsammans. Dessutom kan vi med visst självförtroende hävda att vi har Sveriges godaste kaffe. Hos oss får du arbeta i en roll där du kan växa och utvecklas!

Trainee enkätfabriken

 

Välkommen att jobba med oss!

 

Om du har frågor om traineeplatsen, vänligen kontakta daniel.sturesson@enkatfabriken.se

 

 

Läs mer om Enkätfabriken

Traineeprogram

OM TJÄNSTEN

 

Ort: Lund

Traineeperiod: 6 månader 

Antal plastser: 1 analytiker & 1 projektledare

Start: Efter överenskommelse / Augusti 2021 / Januari 2022 / Augusti 2022

Skicka in din ansökan här!
Just nu har vi inga aktiva annonser ute. Du får gärna skicka en spontanansökan till oss, maila daniel.sturesson@enkatfabriken.se . Skriv ”Ansökan om Traineeplats” i ämnesraden och berätta i mejlet varför du vill bli trainee hos oss. Om du är mer intresserad av ett specifikt undersökningsområde, uppge gärna det, exempelvis barn & unga, marknadsutveckling eller generella samhällsfrågor.