Praktik inom projektledning!

Praktik inom projektledning!

Gillar du samhällsfrågor och vill testa på projektledning i undersökningsbranschen? Kanske vill du veta mer om hur undersökningar går till och hur man jobbar för att ta fram beslutsgrundande underlag? Då passar en praktik på Enkätfabriken dig!

Självständig praktikant som gillar projektledning
och samhällsfrågor

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats för dig som vill ha praktisk erfarenhet av projektledning, samt undersökningar och statistik. Gärna inom området för barn och unga! Vi tror praktiken passar dig som är självständig, social, framåt och problemlösande.

 

Praktik inom projektledning

Enkätfabriken söker självständig praktikant med intresse för samhällsfrågor och analys.

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats till dig som vill ha praktisk erfarenhet av projektledning och statistisk insamling. Under praktiken får du få testa att leda egna projekt, samt presentera forskningsresultat och statistik. I ditt fall kommer fokus ligga på samhällsfrågor som berör barn och unga. Vi tror praktiken passar dig som är självständig, social, framåt och problemlösande.

 

Din praktik

På Enkätfabriken tror vi på unga talanger och ung kompetens. Under din praktik kommer du få ett eget internt projekt, som du själv projektleder och som går ut på att sammanställa forskning och statistik inom området för barn och unga. Din praktik kommer behandla projektledning, analys och viss grafisk layout.

Din praktik kommer gå ut på att skapa en forskningsöversikt, där du samlar ihop relevant statistik och sammanställer resultat i en gedigen rapport. Under praktiken får du också ta fram förslag, eller en vision, för hur resultatet och statistiken kan presenteras grafiskt.

Som stöd i hela din praktik får du en handledare, som är väl insatt i området och projektledning.

 

Vem passar praktiken för?

Praktiken passar utmärkt för dig för som är intresserad av statistik, projektledning och samhällsfrågor. Du brinner kanske lite extra för samhällsfrågor som rör barn och ungdomar och har ett öga för det grafiska. Det är bra om du har läst lite statistik inom din utbildning.

 

Om Enkätfabriken

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Hos oss jobbar projektledare som tar fram enkäter, frågeunderlag och rapporter, samt analytiker som analyserar svar och sammanställer data. Bland våra kunder finns bland annat Göteborg Stad, Region Skåne och Rädda barnen. Kontor har vi i Göteborg, Lund och Stockholm med totalt 20 tillsvidareanställda + flertalet intervjuare. Läs mer om Enkätfabriken.

 

Praktikplats i Lund

Välkommen till vårt kontor i centrala Lund, här sitter majoriteten av våra anställda och vårt telefonintervju-team. Dessutom har vi Sveriges godaste kaffe (tycker vi!). Varmt välkommen att söka din praktik hos oss. Praktiken kan hållas på distans, vi anpassar oss efter de restriktioner som finns kring Covid-19.

 

 

Låter det intressant?

Skicka en ansökan med personligt brev och CV till Cecilia Helander, ansvarig för projekt mot barn och unga, samt områdeschef för projektledare.

Mejl: cecilia.helander@enkatfabriken.se

Varumärkesundersökningar

OM PRAKTIK

Ort: Lund

Praktikperiod: Anpassas efter din CSN berättigade praktik

Start: Efter överenskommelse

 

SKICKA ANSÖKAN

Mejla ditt CV och personligt brev till cecilia.helander@enkatfabriken.se