Praktik inom projektledning!

Praktik inom projektledning!

Gillar du samhällsfrågor och vill testa på projektledning i undersökningsbranschen? Kanske vill du veta mer om hur undersökningar går till och hur man jobbar för att ta fram beslutsgrundande underlag? Då passar en praktik på Enkätfabriken dig!

Projektledarpraktik, inom området för undersökningar mot barn och unga.

 

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats för dig som vill få praktisk erfarenhet av projektledning! Du kommer få praktisera inom vårt område för barn & unga, där vi jobbar med enkäter och undersökningar mot barn och unga. Under din praktik arbetar du nära Cecilia Helander, som är områdeschef för projektledare och har ansvar för det aktuella undersökningsområdet.

 

Din praktik

På Enkätfabriken tror vi på unga talanger och ung kompetens. Under din praktik kommer du få ett eget internt projekt där du ska projekleda en forskningsöversikt och sammanställa statistik. Forskningsprojektet är riktad mot barn och unga, vilket ingår i vår vision om att jobba mot samhällsutveckling. Vi vill ge barn och unga en chans höras och uttrycka sin åsikter.

 

Under praktiken får du också ta fram ett förslag på hur resultatet kan presenteras grafiskt. Som stöd under hela din praktikperiod har du Cecilia Helander som handledare.

 

Vem passar praktiken för?

Praktiken passar utmärkt för dig för som är intresserad av statistik, projektledning och samhällsfrågor. Du brinner kanske lite extra för samhällsfrågor som rör barn och ungdomar och har ett öga för det grafiska. Det är bra om du har läst lite statistik inom din utbildning. Du är troligen självständig, social, framåt och problemlösande.

 

Om Enkätfabriken

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Hos oss jobbar projektledare som tar fram enkäter, frågeunderlag och rapporter, samt analytiker som analyserar svar och sammanställer data. Bland våra kunder finns bland annat Göteborg Stad, Region Skåne och Rädda barnen. Kontor har vi i Göteborg, Lund och Stockholm med totalt 20 tillsvidareanställda + flertalet intervjuare. Läs mer om Enkätfabriken.

 

Praktikplats i Lund

Välkommen till vårt kontor i centrala Lund, här sitter majoriteten av våra anställda och vårt telefonintervju-team. Dessutom har vi Sveriges godaste kaffe (tycker vi!). Varmt välkommen att söka din praktik hos oss. Praktiken kan hållas på distans, vi anpassar oss efter de restriktioner som finns kring Covid-19.

 

 

Låter det intressant?

Skicka en ansökan med personligt brev och CV till Cecilia Helander, ansvarig för projekt mot barn och unga, samt områdeschef för projektledare.

Mejl: cecilia.helander@enkatfabriken.se

Ps! På kontoret i Lund har vi fredagsöl och spelar Boule när vädret tillåter.

Se mer om hur det är att jobba hos oss på Instagram @enktafabriken

 

  

 

Du kan också läsa mer om oss här!

Varumärkesundersökningar

OM PRAKTIK

Ort: Lund

Praktikperiod: Anpassas efter din CSN berättigade praktik

Start: Efter överenskommelse

 

SKICKA ANSÖKAN

Mejla ditt CV till cecilia.helander@enkatfabriken.se

 

Cecilia Helander

Cecilia Helander