Vi söker projektledare inom marknadsutveckling!

Vi söker projektledare inom marknadsutveckling!

Enkätfabriken söker nyexaminerade som är intresserad av marknadsutveckling och projektledning!

Traineeplats i Göteborg

Nu har vi en traineeplats öppen i Göteborg, för nyexaminerade som vill utvecklas inom projektledning, med ett fokus på marknadsutveckling. Vi tror du som söker är ambitiös, driven och vill ha en karriärstart med snabb utvecklingskurva. Du har troligen en utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande.

Om traineeplatsen

Det här är en möjlighet för dig som vill testa på rollen som projektledare och upptäcka undersökningsbranschen! Under 6 månader kommer du få vara med att leda och arbeta i projekt som utvecklar våra kunders marknad, varumärke och kundnöjdhet. Under perioden får du samordna projekt, ta fram enkäter och levererar beslutsunderlag för kundens fortsatta utveckling!

Som trainee på Enkätfabriken får du möjlighet att lära dig mer om undersökningar och de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen. Tillsammans med våra projektledare och analytiker kommer du vara inblandad i ett flertal olika undersökningar. Du kommer själv få prova på att planera upp och genomföra egna projekt för kund, där statistiken kommer ligga som beslutsgrundande underlag för företaget du hjälper.

Vem passar det?

Traineeplatsen som projektledare inom marknadsundersökningar passar dig som har ett intresse för marknadsutveckling, gillar analys och är bra på IT. Du gillar undersökningar och vill lära dig mer om hur du projektstyr, samlar in data och sammanställer resultat för marknadsundersökningar som blir beslutsunderlag.

Efter din traineeperiod har du kunskap om hur du planerar upp undersökningsprojekt med budget och tidsramar. Du kan arbeta med egna projekt från ax till limpa och vet hur undersökningsprocesser fungerar från beställning till färdiga resultat. Efter avslutad period är det goda möjligheter att bli tillsvidareanställd.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har ett samhällsintresse, gillar undersökningar och vill lära dig mer om de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen
  • Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående
  • Du har god IT-vana och är en självgående person
  • Du har en akademisk examen inom, ekonomi eller marknadsföring
  • Du har nyligen tagit din examen (inom 0-16 mån)

 

Du ansöker om traineeplatsen via platsbanken:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24678822

 

Ansök senast 25 april 2021.

 

Vi gör rekryteringar omgående.

Du kan läsa mer om oss på enkätfabriken här.

Projektledare trainee marknadsutveckling