Vi söker en junior analytiker med projektansvar!

Vi söker en junior analytiker med projektansvar!

Vi behöver nu utöka vårt team med en junior analytiker med projektansvar till vårt Göteborgskontor. I denna roll arbetar du med enklare analysarbete och löser uppgifter i olika digitala verktyg. Du har även kundkontakt och projektansvar tillsammans med en projektledare. På Enkätfabriken tror vi på att de anställda skall kunna växa inom organisationen, därför innebär tjänsten möjlighet att utvecklas och på sikt arbeta i en senior roll som antingen projektledare eller analytiker. Vi ser gärna att du är en självständig person, men du har också ett team med analytiker runt om dig som hjälper dig.

Var? Göteborg kommun, trevlig kontorslokal centralt i Göteborg.
Yrke? Marknadsanalytiker.
Tjänst: Heltid, tillsvidare

Kvalifikationer
  • Mycket god IT-vana.
  • Effektiv och självgående.
  • Social förmåga och trygghet i möten med nya människor.
  • Akademisk examen inom ekonomi, samhällsvetenskap, statistik eller annat område som vi bedömer likvärdigt är ett krav.
  • Vana av att arbeta i Excel är ett krav.
  • Vana av att arbeta i SPSS eller annan statistikprogramvara är meriterande.
  • Viss akademiska utbildning i statistik är meriterande.
Om oss

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi arbetar främst mot offentlig men även privat och ideell sektor. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Skolverket, Hyresgästföreningen. Mathem och många andra. De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

Vi är ett växande företag med för närvarande femton anställda, läs om oss här.

Vi erbjuder

Enkätfabriken är en arbetsplats där vi prioriterar att de anställda mår bra och trivs. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och tjänstepension för våra anställda och dessutom kan vi med visst självförtroende hävda att vi har Sveriges godaste kaffe. Vi erbjuder dig en roll där du kan växa och utvecklas.

 

ledigt jobb