Vi lanserar Lysio Research – Där samhälle och siffror möts

Vi lanserar Lysio Research – Där samhälle och siffror möts

 

Ett brev från grundarna.

Nu har det gått mer än tolv år sedan vi startade Enkätfabriken med visionen att göra undersökningar som skapar samhällsutveckling. Sedan dess har Enkätfabriken etablerats som en av de ledande aktörerna när det gäller undersökningar åt offentlig sektor. Enkätfabriken fortsätter växa även nu, 2021 ser ut att bli företagets starkaste tillväxtår hittills.

Vi vill fortsätta se Enkätfabriken växa men vi ser också ett behov av att bredda med ett nytt erbjudande. Vi upplever att den kunskap vi har arbetat upp när det gäller att analysera, skapa mening av och presentera data kan göra stor nytta även i uppdrag som inte bygger på enkätundersökningar. Vi tror att det finns både ett behov av och ett marknadsutrymme för en aktör som finns där siffror och samhälle möts och skapar mening och förståelse.

 

Lysio Research – Där samhälle och siffror möts.

Därför lanserar vi nu Lysio Research AB. Med gediget kunnande om statistik och analys kombinerat med inblick i en bredd av samhällsfrågor vill vi med Lysio Research göra utredningar, utvärderingar, statistiska analyser och förstudier som ger tydliga slutsatser och rekommendationer baserade på en stadig grund.

Vi hoppas att många av de kunder som vi haft förmånen att få arbeta med i Enkätfabriken även kommer att hitta till Lysio Research och vill välkomna er att höra av er om ni har frågor eller vill diskutera något.

Lysio Research kommer att ha sitt säte i Lund. Formellt sett är bolaget en ombildning av IMA Marknadsanalys som Enkätfabriken förvärvade 2020. Visste du förresten att vi även förvärvade Trialy AB, som rekryterar deltagare till vetenskapliga studier 2021? I vår företagsgrupp ingår alltså numera tre systerbolag, Enkätfabriken, Trialy och Lysio Research.

 

Besök Lysio Research här!

 

Hälsningar,

Daniel Sturesson, VD Lysio Research och grundare Enkätfabriken
Erik Granberg, VD och grundare Enkätfabriken

 

Grundare Lysio Research

Kontakt

Vid frågor kontakta daniel.sturesson@enkatfabriken.se

 

← Fler nyheter

Lysio Research