Var med och utveckla vårt systerbolag Trialy!

Var med och utveckla vårt systerbolag Trialy!

Enkätfabriken söker just nu en projektledare för att arbeta med vårt systerbolag Trialy. I tjänsten kommer fokus vara att hålla ihop kundprojekt från start till mål, samt att arbeta med utveckling och försäljning. Du kan söka på vårt kontor i Lund eller Göteborg.

 

Om tjänsten

Trialy är ett snabbväxande CRO-bolag som jobbar med rekrytering inom medicinska studier. För att kunna växla upp arbetet och växa ytterligare behövs nu en driven projektledare som brinner för företagsutveckling och kundkontakter.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för försäljning, affärsutveckling och projektledning. Viktigt är att du har erfarenhet av att arbeta med egna kunder sedan tidigare. Du trivs även med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående. Vi ser gärna att du trivs med att skapa nya kontaktytor och knyta nya sociala relationer.

 

Vad erbjuder vi? 

På Enkätfabriken är vi 20+ anställa som jobbar med enkäter, projektledning och analys. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstimme till våra anställda och för att kompensera all din träning erbjuder vi även gott fika och frukost minst en gång i veckan. Hos oss får du också företagsmassage och självklart tjänstepension. Du kan läsa mer om Enkätfabriken här och hur det är att jobba hos oss här. Du kommer vara anställd via Enkätfabriken.

 

Läs mer om jobbet och sök!

Skicka en ansökan och läs hela tjänstebeskrivningen via platsbanken!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25336776

 

Projektledare med säljansvar