Sveriges bästa näringslivskommun

Sveriges bästa näringslivskommun

Vilken kommun i Sverige är bäst på näringsliv och företagsklimat? Enkätfabriken har tillsammans med Lysio Research sammanställt en ranking för Sveriges bästa näringslivskommun! Idag, 7 juni, har vi hållit webinar med över 250 deltagare, där vi gått igenom resultaten från årets viktigaste företagsklimat och näringslivsmätningar, där vi sammanställt topp 10 i Sverige.

 

Hur går det till? 

För att ranka de bästa kommunerna i Sverige har Enkätfabriken tittat på Svenskt Näringslivs mätning om lokalt företagsklimat, Sveriges kommuner och regioners mätning Insikt, som mäter kommuners service, och även SCB:s medborgarundersökning, så vi får med medborgarnas perspektiv på det lokala näringslivet. Genom att sammanställa resultaten från alla tre mätningar får vi en helhetsbild över synen på näringsliv och företagsklimat i Sveriges kommuner.

 

Sveriges bästa näringslivskommun

 

Vill du veta mer om webinaret eller ta del av mer detaljerade resultat i din Region? 

Sammanställningen går att fördjupa och titta närmare på från flera olika perspektiv, där vi under webinaret gått igenom samband mellan olika resultat och mätningar. Missade du webinaret eller är intresserad av att veta mer? Du är varmt välkommen att kontakta Erik Granberg, projektledare och grundare. Vi kan också hjälpa till med fördjupade rapporter om just din kommun.

VD, Enkätfabriken

 

Erik Granberg

erik.granberg@enkatfabriken.se

Tel: 0702 – 36 93 83

 

 

 

Här kan du ladda ned en PDF med resultat på regional och nationell nivå! 

 

← Fler nyheter

 

Sveriges bästa näringslivskommun