Summering av våren 2023

Summering av våren 2023

Även om några av oss arbetar ett par veckor till, börjar en del kollegor checka ut för en välförtjänt semester! Vi har visserligen uppdrag som pågår även under sommarmånaderna, men tempot går ner lite grand och vi får alla en chans att reflektera över hur våren har varit på fabriken.

Det som främst går att säga om våren 2023 är att många av våra nyanställda kollegor verkligen har hittat in i sina roller, både på projektledarsidan och i analytikerteamet. Fler erfarenheter, djupare samarbete och en gemensam stolthet över jobbet vi gör – detta gör oss starkare som organisation och ännu bättre på att skapa utveckling genom undersökningar och analys!

Under våren har vi genomfört ett stort antal spännande projekt. Allt från att få analysera hur unga mår (https://www.enkatfabriken.se/lupp-analys/) till att studera vilka kommuner som är bäst att driva företag i (https://tinyurl.com/5bbejk4e). Vi har också fortsatt jobba med stora postala enkäter, till exempel stora resvaneundersökningar i olika regioner i vårt land.

På den privata sidan fortsätter vi att arbeta med kund- och marknadsundersökningar, medarbetarundersökningar och även användartester av olika slag. Precis som vanligt så arbetar vi för att våra undersökningar ska leda till samhällsutveckling!

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som vi har samarbetat med under våren, och vi ser fram emot en spännande höst tillsammans. Men först – ta ett dopp, lyssna på ett sommarprat eller sov en stund i skuggan. Glad sommar från oss på Enkätfabriken!