Sök praktik som projektledare!

Sök praktik som projektledare!

PRAKTIKANT SÖKES / GÖTEBORG ELLER LUND / HT-2020 & VT-2021

 

Självständig praktikant som gillar projektledning
och har ett öga för design

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats för dig som vill ha praktisk erfarenhet av projektledning, undersökningsbranschen och sälj B2B. Vi tror praktiken passar dig som är självständig, social, framåt och problemlösande. Du är inte rädd för att ta kontakt med andra och gillar att presentera information både grafiskt och muntligt.

 

Din praktik

På Enkätfabriken tror vi på unga talanger och ung kompetens. Under din praktik kommer du få ett eget internt projekt, där du projektleder och sammanställer insamlad statistik inom ett visst branschområde. Din praktik kommer att innehålla projektledning, planering, layout (Adobe InDesign) och analys. Din huvuduppgift kommer att sammanställa en branschrapport för B2B målgrupper. Inom praktiken får du använda dina strategiska och kommunikativa kunskaper för att ta fram en sådan bra rapport som möjligt. Du lyfter fram intressanta insikter och gör intervjuer med relevanta aktörer för att göra en tilltalande resultatrapport som relevanta aktörer vill köpa.

När rapporten är sammanställd får du vidare praktisera att ta fram en säljplan som du tror passar. Här gör du exempelvis en målgruppsanalys och ta fram värdeerbjudanden utifrån den information du sammanställt. Vilka typer av företag och personer kan vara intresserade av rapporten? Du hittar själv metoder för att nå ut till målgruppen på bästa sätt, kontaktar dem och berättar om hur de kan utveckla sin verksamhet med hjälp av informationen. Som stöd i hela din praktik har du din handledare som är projektledare och ansvarig för kund- och marknadsundersökningar.

Vem passar praktiken för?

Praktiken passar utmärkt för dig för som är intresserad av undersökningar, projektledning och layout. Du gillar troligen marknadsföring och sälj, samt att presentera information på ett tilltalande sätt och hitta värdet för målgruppen du jobbar med.

Om Enkätfabriken

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Hos oss jobbar

projektledare som tar fram enkäter och frågeunderlag, samt analytiker som analyserar svar och sammanställer rapporter. Bland våra kunder finns bland annat Göteborg Stad, Region Skåne, MatHem.se och Rädda barnen. Vi är ett ungt företag, med låg medelålder. Kontor har vi i Göteborg, Lund och Stockholm med totalt 20 tillsvidareanställda + flertalet intervjuare.

Praktik i Göteborg eller Lund (Eventuellt distans)

På våra kontor finns en familjär känsla och vi sitter centralt på alla våra orter. Hos oss får du dessutom Sveriges godaste kaffe (tycker vi!). Varmt välkommen att söka din praktik hos oss. Praktiken kan delvis hållas på distans, vi anpassar oss efter de restriktioner som finns kring Covid-19

Låter det intressant?

Skicka en ansökan med personligt brev och CV till oscar.svensson@enkatfabriken.se

Sök efter oss i sociala medier @enkatfabriken eller läs mer om Enkätfabriken!

 

praktik