Praktik inom kommunikation på Enkätfabriken

Praktik inom kommunikation på Enkätfabriken

Vi på Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi arbetar främst mot offentlig sektor, men även mot privat och ideell sektor. Bland våra större kunder finns exempelvis Stockholms stad, MSB, Skolverket samt Hyresgästföreningen.
De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört. Vi är ett växande företag med för närvarande fjorton heltidsanställda och kontor i Lund och Göteborg.

 

Nu vill vi välkomna dig som är intresserad av praktik inom kommunikation och marknadsföring att vara en del av vårt team. 

Du kommer att arbeta med att formulera, designa och planera olika typer av kommunikationsinsatser. Vårt arbete med kommunikation bygger på att sprida vår kunskap och visa på vad vår kompetens kan tillföra för kundernas verksamhet. Du kommer därför att arbeta med varierande och krävande uppgifter som ger dig möjlighet att växa och utvecklas som kommunikatör.

Vidare kommer du att arbeta på vårt kontor i Lund och arbeta mot olika områdesansvariga konsulter med att utforma kommunikationsinsatser kring deras område. På så vis kommer du att få inblick i flera olika verksamhetsområden och öva dig i att kommunicera mot olika målgrupper. Självklart kommer du att ha en handledare på företaget, som tar ansvar för din praktik som helhet.

Vi på Enkätfabriken ser gärna att de som arbetar hos oss växer i företaget. Det finns därför möjligheter att på sikt utvecklas och arbeta inom bolaget för rätt person.

 

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Stort samhällsintresse.
  • God skribent på svenska.
  • Ett öga för grafisk design och gärna viss vana i InDesign.
  • Viss vana av webbpublikation, gärna i WordPress.
  • Att ha arbetat med enklare filmproduktion är meriterande.

Vi tänker oss också att du läser medie- och kommunikationsvetenskap eller företagsekonomi med inriktning marknadsföring. Även annan inriktning kan vara aktuell.

 

Vi granskar ansökningar kontinuerligt. Ansök därför så snart du har möjlighet.

 

Om du har några frågor om praktik på Enkätfabriken får du gärna kontakta:

Lovisa Valentino
lovisa.valentino@enkätfabriken.se

Läs mer om Enkätfabriken!

 

praktik kommunikation