Praktik inom projektledning i Lund

Praktik inom projektledning i Lund

Enkätfabriken söker självständig praktikant med intresse för samhällsfrågor och analys. 

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats till dig som vill ha praktisk erfarenhet av projektledning och statistisk insamling. Som praktikant inom projektledning på Enkätfabriken får du få testa på att leda ett helt eget projekt, samt presentera forskningsresultat och statistik internt. Vi tror praktiken passar dig som är självständig, social, framåt och problemlösande.

 

Om praktiken

På Enkätfabriken tror vi på unga talanger och ung kompetens. Under din praktik kommer du därför få ett eget internt projekt som du får planera, utföra och sammanställa. I slutet av din praktik kommer du ha praktisk erfarenhet inom projektledning och dessutom ha en forskningsöversikt att visa upp. Vi uppmuntrar egna initiativ och förslag till presentation av din forksningsöversikt.

Som stöd i hela din praktik får du en handledare, som är väl insatt i området och projektledning. På kontoret i Lund finns också fler projektledare och statistiker som kan stötta.

 

Vem passar praktiken för? 

Praktiken passar utmärkt för dig för som är intresserad av statistik, projektledning och samhällsfrågor. Du brinner kanske lite extra för samhällsfrågor som rör barn och ungdomar och har ett öga för det grafiska. Det är bra om du har läst lite statistik inom din utbildning. 

 

Om Enkätfabriken 

Enkätfabriken är ett undersökningsföretag, vi arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Hos oss jobbar projektledare som tar fram enkäter, frågeunderlag och rapporter, samt analytiker som analyserar svar och sammanställer data. Bland våra kunder finns bland annat Göteborg Stad, Region Skåne och Rädda barnen. Kontor har vi i Göteborg, Lund och Stockholm med totalt 20 tillsvidareanställda + flertalet intervjuare 

 

Praktik i Lund (Eventuellt distans) 

Vi har kontor i centrala Lund (Gamla blå banken). Hos oss får du Sveriges godaste kaffe (tycker vi!). Varmt välkommen att söka din praktik hos oss. Praktiken kan delvis hållas på distans, vi anpassar oss efter de restriktioner som finns kring Covid-19. 

PS! På kontoret i Lund har vi fredagsöl och boule när vädret tillåter! Se bilder nedan! 

 

Vill du söka praktiken?

Skicka en ansökan med personligt brev och CV till Cecilia Helander, ansvarig för projekt mot barn och unga, samt områdeschef för projektledare. Mejl: cecilia.helander@enkatfabriken.se 

 

← Fler nyheter

Projektledning