Nu har vi våra 3 första trainees!

Nu har vi våra 3 första trainees!

Nu har vi på Enkätfabriken fått våra tre första trainees som ska vara hos oss till sommaren! Det var ifjol vi bestämde oss för att det var dags att starta ett traineeprogram för att utveckla unga talanger. Något som gick snabbt när vi väl var igång med planen. Vi har trots allt redan sen start jobbat för att ge nyexaminerade en fot in i arbetslivet och vill gärna hjälpa till. Det var därför ett enkelt beslut att planera för att skapa platser som trainee, där vi hoppas kunna ge nyexaminerade studenter sitt första jobb och sin första arbetslivserfarenhet.

3 nya trainees  till 2021

Under hösten har vi därför inte bara rekryterat två (som tänkt) utan tre nya talanger till Enkätfabriken! Vi har anställt Lovisa Köllerström i rollen som trainee analytiker, Anna Johansson i rollen som trainee analytiker (med kombo projektassistent), samt Karin Gioeli i rollen som trainee projektledare! Alla tre kommer få utvecklas i sina roller hos oss de sex kommande månaderna, där det ska ansvara för ett eget projekt innan deras traineeperiod är slut.

Välkomna Lovisa, Anna och Karin

Så nu säger vi varmt välkommen till Lovisa, Anna och Karin. Tre toppen kandidater! Vi ser framemot att se dem utvecklas i roller som projektledare och analytiker hos oss.

← Fler nyheter

trainee enkätfabriken