NKI-mätning och energikonferens

NKI-mätning och energikonferens

Under hela våren har vi arbetat med NKI-undersökningar för energibolag i södra Sverige. Sista maj var det dags för vår årliga konferens, en konferens vi tagit med oss från förvärvet av IMA. Efter två år av uppehåll på grund av covid-19 fick vi möjlighet att samla energibolagen igen och presentera resultat, inspirera och jämföra bolagsresultat.

Tema: Pris och priskänslighet

I år hölls energikonferensen på Säröhus, vid vackra västkusten. Bolag och föreningar från Västra Götaland, Halland och Skåne var delaktiga och årets tema var pris, priskänslighet och prisvärdhet – vilket varit extra viktigt med de stigande elpriserna. Föreläsningar hölls bland annat av gästföreläsare Sören Holmberg, professor emiritus på Statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet. Även Erik Granberg, VD på Enkätfabriken och Carl-Axel Ambring, grundare av IMA Marknadsutveckling berättade om hur bolagen bör tänka kring priser och priskänslighet.

Våra projektledare

Bakom konferensen och mätningarna hittar ni vårt marknadsteam med fokus på energi, Viktor Eklöf Eriksson, Erik Granberg och Carl-Axel Ambring. Vill du veta mer om vårt arbete kring NKI och energimätningar kan kontakta oss eller läsa mer om energimätningar här!

 

← Fler nyheter

NKI mätning energibolag