Extrajobb som telefonintervjuare i Lund

Extrajobb som telefonintervjuare i Lund

Säkra extrajobbet för vintern, bli telefonintervjuare i undersökningsbranschen!

Nu söker vi flera intervjupersoner till vårt telefonintevjuteam som sitter i Lund! Tjänsterna kan också utföras på disans och arbetstiderna är flexibla.

Kort om tjänsten för telefonintervjuare i Lund:

Just nu söker vi personer till vårt intervjuteam i Lund. Som intervjuare samlar du in svar om viktiga frågor, i huvudsak åt kommuner och myndigheter men även andra typer av organisationer. Arbetstiderna varierar beroende på projekt. Vanligtvis kan du välja om du vill arbeta dagtid, kvällstid och/eller under helger. Arbetstiderna är alltså flexibla och jobbet passar därför perfekt för dig som exempelvis studerar. Vi ser helst att du kan arbeta minst 12 timmar i veckan.

→ Läs mer och sök tjänsten här!

Kort om tjänsten för telefonintervjuare som kan danska:

Just nu söker vi dansktalande personer till vårt intervjuteam. Som intervjuare samlar du in svar om viktiga frågor, i huvudsak åt kommuner och myndigheter men även andra typer av organisationer. Du har stora möjligheter att påverka dina egna arbetstider och jobbet passar därför perfekt för dig som exempelvis studerar. Vi ser helst att du kan arbeta mellan 10-20 timmar i veckan.

→ Läs mer och sök tjänsten här!

Hur är det att jobba på Enkätfabriken?

Titta gärna på vår instagram @enkatfabriken för att se hur det är att jobba med oss!

 

← Fler nyheter

Extrajobb i Lund