Traineeprogram för nyexade

Traineeprogram för nyexade

”Gillar du samhällsfrågor och vill få en fot in i undersökningsbranschen? Kanske vill du veta mer om hur undersökningar går till och hur man jobbar för att ta fram beslutsgrundande underlag? Då borde du ansöka om att bli trainee på Enkätfabriken! ”

Så står det som inledning i våra annonser för att bli trainee! För från och med denna månad, oktober 2020, lanserar Enkätfabriken ett traineeprogram för nyexaminerade universitetsstudenter! Traineeplatserna har tagits fram för att utöka möjligheten att erbjuda unga sitt första jobb efter examen. Under förra veckan började Enkätfabriken annonsera om platserna och upplever redan ett stort intresse.

Vad innebär traineeprogrammet?

Traineeplatserna vi erbjuder innebär en möjlighet för nyexaminerade att få sitt första jobb, och i detta fall få en fot in i undersökningsbranschen. Alla som tagit en universitetsexamen de senaste 0-16 månader och som har en universitetsexamen inom ekonomi, statistik, statsvetenskap eller ett samhällsrelaterat ämne har möjlighet att söka.

Vem är det till för?

Det är till för unga som är nya på arbetsmarknaden, där vi söker dem som  har ett stort intresse för samhällsfrågor. Rollerna som eftersöks är för framtida analytiker och projektledare på Enkätfabriken! Själva traineeperioden är på 6 månader med mål att anställa våra trainees efter periodens slut. Båda platserna erbjuds på vårt nya kontor i centrala Lund – I det blå gamla bankhuset på Trollebergsvägen! Vill du veta mer om traineetjänsterna hittar du mer information på enkatfabriken.se/trainee

Du kan också läsa om traineeplatserna via Arbetsförmedlingen!

Gå till annonsen för projektledare

Gå till annonsen för analytiker

Vi hoppas detta ska bli starten för ett långsiktigt traineeprogram där vi kan erbjuda platser årligen till nyexaminerade. Vi ser väldigt mycket fram emot att gå igenom inkommande ansökningar och anställa våra första trainees!

Av: Lovisa Valentino

 

 

← Fler nyheter

Traineeprogram