Junior projektledare inom marknadsutveckling

Junior projektledare inom marknadsutveckling

Vi söker nu en ytterligare junior projektledare inom vårt team för kund- och marknadsutveckling. Vi söker dig som är driven, vill ha ett varierande jobb och vill hjälpa våra kunder med undersökningar som ökar kundnöjdhet och undersöker marknadspotential. Tjänsten erbjuds i Lund och Göteborg.

Om tjänsten

Som junior projektledare på Enkätfabriken får du möjlighet att lära dig mer om undersökningar och de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen. Tillsammans med våra projektledare och analytiker kommer du vara inblandad i ett flertal olika undersökningar. Du kommer själv planera upp och genomföra egna projekt för kund, där statistiken kommer ligga som beslutsgrundande underlag hos den organisation du jobbar med.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för marknadsutveckling, gillar analys och är bra på IT. Du gillar undersökningar och vill lära dig mer om hur du projektstyr, samlar in data och sammanställer resultat för marknadsundersökningar som blir beslutsunderlag. I din roll jobbar du tätt med vår härliga kollega Sofie som också sköter kund- och marknadsundersökningar.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har ett samhällsintresse, gillar undersökningar och vill lära dig mer om de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen.
  • Du trivs med att ha många olika uppgifter samtidigt och att arbeta i ett högt tempo. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående.Du har god IT-vana och är en självgående person
  • Du har en akademisk examen inom, ekonomi eller marknadsföring

Vad erbjuder vi? 

Förutom en plats där du snabbt får utvecklas och stor tillit så har vi fantastiska kollegor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, för att kompensera all din träning erbjuder vi även gott fika och frukost minst en gång i veckan. Hos oss har vi också företagsmassage och självklart tjänstepension. Inom marknadsutveckling får du jobba med kända varumärken. Du kan kika in bland våra case för att undersöka mer och läsa mer om företaget på sidan om oss. 

 

Läs mer om jobbet och sök!

Skicka en ansökan och läs hela tjänstebeskrivningen via platsbanken!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25337782

 

Junior projektledare