Junior projektledare inom marknadsutveckling

Junior projektledare inom marknadsutveckling

Ansök senast 15 januari 2022

Om tjänsten

Vi söker en junior projektledare inom vårt team för marknadsutveckling. Vi söker dig som är driven, vill ha ett varierande jobb och vill hjälpa våra kunder med undersökningar som ökar kundnöjdhet och undersöker marknadspotential. Tjänsten erbjuds i Lund och Göteborg.

  • Ort: Göteborg eller Lund
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Krav

  • Kandidatexamen inom ex. ekonomi, marknadsföring, beteendevetenskap, kommunikation eller likvärdigt.

 

 

Vem är du?

Som junior projektledare på Enkätfabriken får du möjlighet att lära dig mer om undersökningar och de metoder och verktyg som används i undersökningsbranschen. Tillsammans med våra projektledare och analytiker kommer du vara inblandad i ett flertal olika undersökningar. Du kommer själv planera upp och genomföra egna projekt för kund, där statistiken kommer ligga som beslutsgrundande underlag hos den organisation du jobbar med.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för marknadsutveckling, gillar analys och är bra på IT. Du gillar undersökningar och vill lära dig mer om hur du projektstyr, samlar in data och sammanställer resultat för marknadsundersökningar som blir beslutsunderlag. I din roll jobbar du tätt med vår härliga kollega Sofie som också sköter kund- och marknadsundersökningar.

 

Om Enkätfabriken

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi jobbar främst mot offentlig sektor, men även med privata och ideella aktörer. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Skolverket, Hyresgästföreningen, Mathem och många andra. De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört. Läs mer om oss här och se kontaktuppgifter här.

 

Vad erbjuder vi? 

Förutom en plats där du snabbt får utvecklas och stor tillit så har vi fantastiska kollegor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, för att kompensera all din träning erbjuder vi även gott fika och frukost minst en gång i veckan. Hos oss har vi också företagsmassage och självklart tjänstepension. Inom marknadsutveckling får du jobba med kända varumärken och du jobbar tätt med en kollega som gör samma sak som du.

 

Sök jobbet!

Vi rekryterar löpande, så var snabb med din ansökan!

Ansök via länken: https://podio.com/webforms/26876759/2052540

 

Junior projektledare