Extrajobb inom marknadsutveckling och försäljning

Extrajobb inom marknadsutveckling och försäljning

Vi söker en driven student inom ekonomi eller marknadsföring, som vill få erfarenhet inom marknadsutveckling och försäljning! 

Om tjänsten

Vi söker nu en kreativ student som kan hjälpa till med affärsutveckling och försäljning. Vi är ett växande bolag med mycket idéer som vi vill förverkliga framåt. Vi söker därför någon som kan hjälpa till att göra research kring vår marknad, för att vi ska kunna fatta bättre beslut och ta till vara på nya marknadsmöjligheter. Du kommer få arbeta med marknadsresearch, administration och försäljning.

Uppdraget är på timmar med stor flexibilitet kring när arbetet görs. Omfattning beror mycket på utfallet av de uppdrag som ska genomföras.

Kvalifikationer:

  • Du ska vara student med minst ett år kvar av din utbildning. Du studerar inom ekonomi eller marknadsföring.
  • Du har god IT-vana
  • Du är problemlösande och kreativ
  • Du har intresse kring företagande

Om Enkätfabriken

Vi på Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling! Vi arbetar främst mot offentlig men även privat och ideell sektor. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Skolverket, Hyresgästföreningen,Mathem och många andra. De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

Enkätfabriken är ett snabbt växande företag och har vunnit Gasellpris 4 år i rad(!) mellan 2017-2020. För närvarande är vi tjugo anställda, plus flertal intervjuare, med kontor i Göteborg, Lund och Stockholm. Denna tjänst är placerad i Göteborg och i nuläget på distans. Vi förhåller oss till rekommendationerna kring covid-19.

Skicka ansökan:

Du ansöker via formuläret i länken. Bifoga CV och beskriv tydligt i ditt brev varför du skulle passa i tjänsten.

Gå till ansökan: https://podio.com/webforms/25857794/1933190

 

 

Läs mer om att jobba på Enkätfabriken