Enkätfabriken söker ekonom

Enkätfabriken söker ekonom

Enkätfabriken söker ekonomi på deltid! Vi på Enkätfabriken arbetar med olika typer av undersökningar på uppdrag av företag, offentliga organisationer och föreningar. Vi är ett nytt innovativt undersökningsföretag som sätter kvaliteten på våra undersökningar främst.

Enkätfabriken AB söker ekonom för deltidsanställning. Bokföring, fakturering, lönehantering och betalning ingår i arbetsuppgifterna. Du ska ha läst bokföring och företagsekonomi, men ingen examen krävs. Det är en fördel om du har erfarenhet av bokföringsprogram (såsom Fortnox) och löneprogram. Tjänsten är en timanställning på cirka 15-20 %, utmärkt att ha som extrajobb vid sidan av studier.

Tjänsten är en perfekt erfarenhet och utmaning för en blivande ekonom då du kommer att få arbeta med företagets hela ekonomi. Då vi är ett växande företag blir även din uppgift att upparbeta och utveckla rutiner och arbetssätt inom ekonomiområdet.

Arbetsplatsen ligger mitt på vasagatan, cirka 200 meter från handelshögskolan.

För mer information om oss på Enkätfabriken rekommenderar vi ett besök på vår hemsida: www.enkatfabriken.se.Ansök senast: 1 mars

 

Tjänsten är ej tillgänglig.

 

För mer information kontakta:
Erik Granberg
Delägare
0702 36 93 83
erik.granberg@enkatfabriken.se