Är du vår nya kommunikatör?

Är du vår nya kommunikatör?

Brinner du för kommunikation? Älskar du utmaningar? Är du ett med internet?

Vågar du dessutom tänka i nya banor, är student och letar efter ett extrajobb där du får omsätta akademisk kunskap i praktiken, ska du inte tveka att höra av dig till oss. Då kan det nämligen vara så att du är vår nya kommunikatör!

Vi erbjuder just nu en flexibel tjänst på ca 20 %, där du som kommunikatör ges stor frihet att arbeta med och utveckla vårt varumärke. Dina uppgifter kommer bestå i att utveckla vår hemsida, lägga upp en tydlig kommunikationsplan samt att ta fram innehåll till våra olika kanaler. Vi söker därför dig som både har känsla för det grafiska och som gillar att skriva. Du bör ha vana av att arbeta i Illustrator och InDesign. Det är dessutom meriterande om du har koll på wordpress, adwords och analytics.

Enkätfabriken är ett expansivt analys- och undersökningsföretag med mottot att våra undersökningar ska leda till samhällsutveckling. Istället för att följa branschens standardisering väljer vi därför att titta på hur varje del av en undersökning kan utföras på ett sätt som gör resultatet så relevant och användbart som möjligt för beställaren. Vi arbetar med kunder inom både privat, offentlig och ideell sektor.

Sök jobbet här!

Läs mer om Enkätfabriken här!