2019:s fabriksresa går till….

2019:s fabriksresa går till….

Kroatien!

 
 

 
 
Under föregående vecka spenderade vi på Enkätfabriken vår årliga fabriksresa i Kroatien för att arbeta med affärsutveckling och medarbetarfrågor. Vi har under de senaste åren valt destinationen hipster-Berlin och senaste resan gick till Mallorca! I år trendspanade vi och kom fram till att hipsters egentligen kanske är ute (?) och även om Spanien aldrig går ur stil så kändes det perfekt att åka till ny-trendiga Kroatien. Vi menar, det är ju ändå Game of Thrones landet och det var svårt att inte humma på introt till serien när man möts av det otroliga landskapet.
 

Utvecklingsfrågor i fokus

Tillsammans har vi tittat på utvecklingsfrågor och hur vi kan jobbar närmare med våra kunder. En viktig del i årets arbete har varit medarbetarfrågor, då vi vill känna att alla våra medarbetare trivs, känner att de har en trygg och jämställd arbetsplats som är rolig att gå till varje dag! Att testa sin produkt medarbetarundersökningar på sig själv är också roligt, så vi ser till att de fungerar bra och ger resultat att ta vidare! Förutom utvecklingsarbetet har gemensamma måltider, rullande frukostschema, dagligt arbete, bad i hav, all-vetar-quiz, vad-vet-du-om-din-kollega-quiz och roliga aktiviteter  stått på schemat! Enligt tradition har vi så klart även haft en halvdag med aktiviteter, där vi åkte på en båtresa till olika små destinationer.
 
Även om vädret inte varit helt på vår sida i år så har fabriksresan kommit med både värdefulla och utvecklande idéer för Enkätfabriken. Idéer vi ska jobba med, utveckla och ta med oss vidare på vår fortsatta företagsresa. Följ oss i sociala medier för att hålla dig uppdaterad!
 

 

Hörs snart igen!

Lovisa Valentino
Marknadskommunikatör