Rasmus Hallén

Rasmus Hallén

Rasmus studerar matematisk statistik vid Lunds universitet och avslutar sitt masterprogram till sommaren. Han har alltid haft en förkärlek för siffror och databaser, vilket såklart är ett måste för en analytiker på Enkätfabriken. Rasmus hittade hit under våren 2017 och har sedan dess arbetat med många olika typer av undersökningar. Innan Enkätfabriken har Rasmus jobbat som hjälplärare för nyare studenter på institutionen, men även för gymnasieelever som behövt finna sin inre matematiker.

”Att sätta ihop en bra undersökning är precis som att laga mat på en restaurang. Man behöver såklart ett bra underlag och en stabil grund – i förberedelserna ligger nyckeln till framgång. Men att kunna improvisera och anpassa sig efter kundens önskemål, där i ligger det roliga. Detta är inte alltid enkelt, men med ett sammansvetsat team, lyckas vi alltid att servera undersökningarna på ett silverfat.”

Utbildning:

Kandidatexamen (B.A.) i nationalekonomi, Lunds Universitet (VT15)

Kandidatexamen(B.A.) i matematisk statistik, Lunds Universitet (VT17)

Masterexamen (M.A.) i matematisk statistik, Lunds Universitet (beräknad sommar 19)

“Att bidra till samhällsutveckling är Enkätfabrikens motto. Det tycker jag verkligen att vi gör och det är det viktigaste med mitt arbete. All data som flödar igenom företaget är det mest spännande. Vem vill inte veta om svenskars sexualvanor före alla andra?”

Analytiker

Rasmus Hallén

Analytiker

Tel: ----------------

rasmus.hallen@enkatfabriken.se

Kontakta Rasmus: