Lovisa Valentino

Lovisa Valentino

Lovisa har en kandidatexamen i media och kommunikation från Umeå universitet, med inriktning på strategisk kommunikation. Under studietiden arbetade hon på en studentdriven kommunikationsbyrå och tidigare har hon läst kurser inom företagsekonomi, grafisk design och webbdesign. Lovisa började på Enkätfabriken våren 2019 med ambition att vara med och bygga upp Enkätfabrikens varumärke i undersökningsbranschen.

 

 • Lovisa har sedan april 2020 certificat i digital markandsföring, utfärdat av Google Academy.
 • I december 2020 gick Lovisa en kurs i tillgänglighetsanpassning för dokument som ska publiceras på webben. Kursen är genomförd med utgångspunkt i lagen om tillgänglighet i digital offentlig service. Kursen utfärdas av Funka.comSe intyg här.
”Det roligaste med mitt jobb är att det är så varierande. Jag älskar allt från att planera marknadsinsatser och varumärkesuppfattning, till att sköta digitala kanaler och bidra med mina kunskaper inom grafisk form. Sen är det så kul att få jobba i undersökningsbranschen, där många av våra projekt leder till samhällsutveckling. Det är viktigt för mig!”

Utbildning:

Kandidatexamen (B.A.) i Media och kommunikation, med inriktning på strategisk kommunikation, Umeå universitet.

 

Företagsekonomi, 30 hp, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Produkt- och idédesign, 15 hp, Umeå Designhögskola

Webbdesign, 7,5 hp, Högskolan Väst

Grafisk design, Westerdals Oslo Shool of Arts. 

   Marknadskommunikatör

   Lovisa Valentino

   Strategisk kommunikatör

   Tel: 0760 – 08 58 63

   lovisa.valentino@enkatfabriken.se

   Kontakta Lovisa: