Josefin Stagge

Josefin Stagge

Josefin arbetar som projektassistent och har en kandidatexamen i sociologi. Våren 2019 slutförde hon sitt masterprogram i utvecklingsstudier med inriktning och arbetar nu även som projektledare. Josefin har också studerat två år vid ett amerikanskt universitet där hon mottog en utmärkelse för sina prestationer. Stora delar av Josefins utbildning har bestått av metod och metodik och hon har speciellt fokuserat på kvantitativ metod. Josefin har arbetat hos oss sedan 2018 med uppgifter som att skapa webb-/telefonenkäter, skriva rapporter och ansvara för på-plats-intervjuare.

”Det bästa med min roll är att jag får vara involverad i många projekt samtidigt men även följa dem från början till slut. Det är fascinerande att se processen i vilken en abstrakt idé eller fråga från en kund blir till ett konkret resultat som kan leda till förbättring.”

Utbildning:

Kandidatexamen (B.A.)  i sociologi, Linnéuniversitetet.
Masterexamen (M.A.) i utvecklingsstudier med inriktning sociologi, Lunds Universitet.

 

Två år av kurser på både kandidat- och masternivå i sociologi/antropologi/engelska/mänskliga rättigheter vid San Jose State University, CA, USA.

Nöjdhetsmätningar

Josefin kan nöjdhetsmätningar! En metod som används för att exempelvis mäta hur en medarbetare trivs på sin arbetsplats, mäta vad era kunder tycker om ert varumärke eller hur de upplever era tjänster. Kontakta Josefin för frågor eller offert kring medarbetar-, kund- eller marknadsundersökningar,.

Case och artiklar av Enkätfabriken

Nöjdhetsmätningar

Josefin Stagge

Projektledare

Tel: 073 - 50 74 600

josefin.stagge@enkatfabriken.se

Kontakta Josefin: