Jonna Skog

Jonna Skog

Jonna skog började som projektassistent på Enkätfabriken i augusti 2022. Jonna har en kandidatexamen inom sociologi vid Lunds universitet, där hon inom programmet fokuserat på genusvetenskap. Hon har tidigare arbetat som elevassistent och som stödbiträde på olika LSS-versksamheter.

 

I rollen som projektassistent på Enkätfabriken kommer hon stötta upp i projekt genom att skriva texter, rapporter, skapa webbenkäter/pappersenkäter, stötta upp i på-plats projekt, korrigera rapporter och enkäter, stötta supporten och scanningen av pappersenkäter.

Jag har alltid varit intresserad av samhällsfrågor och hur vi människor både bidrar till att forma det samhälle vi lever i men också hur samhället i sin tur formar oss, därav mitt intresse för sociologi. Jag tycker det är både kul och viktigt att få bidra till samhällsutveckling/samhällsförändring på olika sätt, vilket är precis vad Enkätfabriken gör och därför tyckte jag att det lät som en arbetsplast för mig. Jag tyckte även att det lät som en bra arbetsplats och miljö att utvecklas inom där jag får arbeta med undersökningar, både i olika faser/steg men också genom hela processen från start till slut. Det som även tilltalade mig med Enkätfabriken var att de verkade värdesätta arbetsmiljön väldigt högt och se till att de anställa har det bra och får tycka till och påverka företagets utveckling. Det lät helt enkelt som en spännande, utvecklande och rolig arbetsplats.

Utbildning:

Fil.kand i sociologi, vid Lunds universitet.

Kontakta