Daniel Sturesson

Daniel Sturesson

Daniel Sturesson är medgrundare och delägare på Enkätfabriken. I sin roll som senior konsult och projektledare ansvarar han för Enkätfabrikens arbete med offentlig upphandling. I sitt arbete jobbar Daniel även med utformning av frågeunderlag och kvalitativa undersökningar, där han har fokus på offentliga uppdrag och uppdrag inom bostadsbranschen.

 

Daniel har stort intresse för samhällsfrågor och skriver en del debattartikel som publiceras i nyhetsmedier. För att få senaste nyheterna från Daniel rekommenderar vi att följa honom på Linkedin!

 

Följ Daniel på LinkedIn!

“Den roligaste utmaningen i mitt arbete är att hitta svaren på kundernas frågor, om det handlar om varför människor flyttar till Östersund, varför de tackar nej till fiberbredband på landsbygden eller om människor som anser sig vara miljömedvetna också konsumerar annorlunda än andra i praktiken är inte så viktigt. Att formulera frågeställningar, lösa insamlingen och analysera och presentera resultatet så att kunderna faktiskt får den kunskap de önskar sig är det som gör arbetet spännande.”

Utbildning

Fil. Kandidatexamen (B.A.) i Statsvetenskap, Lunds universitet.

Bostadsundersökningar

För en hållbar bostadsmarknad och ett ökat bostadsbyggande krävs kunskap om hur nybyggnation påverkar bostadsmarknaden och hur hyresnivåer bör utformas. Enkätfabriken har stor kunskap om och erfarenhet av undersökningar om bostadsmarknaden. Vi har tagit fram analysmodeller som gör det enkelt för våra kunder att dra slutsatser och tillämpa dessa i det praktiska arbetet.

Daniel Sturesson

Daniel Sturesson

Delägare & Projektledare

Tel: 073 - 639 65 19

daniel.sturesson@enkatfabriken.se

Kontakta Daniel: