Carl-Axel Ambring

Carl-Axel Ambring

Carl-Axel är den du ska vända dig till om du har frågor berörande marknadsutveckling och undersökningar som hjälper dig förstå din marknad!

 

Ring: 0705 – 93 28 83

Mejla: carl-axel.ambring@enkatfabriken.se

 

Mer om Acke

Carl-Axel (Acke) Ambring är grundare av tidigare IMA Marknadsutveckling, som han starade 1989 tillsammans med Håkan Åsander.

 

Acke har många års erfarenhet från affärslivet och med bakgrund som marknadskonsult, egen erfarenhet från ”köpsidan” av undersökningar och förstår vad ett informationsbehov verkligen innebär. Acke har även undervisat om marknadsundersökningar på IHM. På IMA har Acke jobbat med bland annat detaljhandelskedjor, byggindustrin, offentligt företagande och transportsektorn. Acke och Håkan erbjöd sina kunder information om specifika marknader för att kunden skulle kunna ta säkra beslut och optimera sin verksamhet. IMA har haft en stor kundkrets med avtalskunder som Göteborg stad, Partille, Mölndal stad, med flera.

 

Från och med sommaren 2020 är IMA Marknadsutveckling ett dotterbolag till Enkätfabriken, där Acke arbetar som projektledare.

 

Carl-Axel Ambring

Projektledare Marknad

Tel: 0705 – 93 28 83

carl-axel.ambring@enkatfabriken.se

Kontakta Acke