Jobba hos oss

22 juni 2017

Kulturintervjuare i Stockholm sökes

Enkätfabriken söker 3-4 nya på plats intervjuare i Stockholm till uppdrag på kulturhus och bibliotek med start i augusti 2017.

Vi söker dig som är social, noggrann och vill jobba extra eller deltid som intervjuare. Detta jobbet passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, och exempelvis studerar, då du har goda möjligheter att påverka ditt eget schema.

Uppdraget gäller personliga intervjuer på kulturhuset i Stockholm och bibliotek i Nacka kommun under hösten 2017. Du genomför intervjun med hjälp av en tablet där du följer en webbaserad enkät och anger de svar respondenten uppger under intervjun.

Arbetstiderna varierar och kan ske dagtid, kvällstid samt under helger, därav är arbetet flexibelt och du har goda möjligheter att påverka ditt eget schema. Vi söker dig som exempelvis studerar eller frilansar och under perioder har möjlighet att arbeta mer än andra. Vi ser dock gärna att du jobbar minst 8 timmar i veckan och kan erbjuda upp till 30 timmar per vecka.

Undersökningarna handlar om hur stockholmare ser på kulturlivet och frågor rörande inflytande i verksamheten på Stockholms kulturhus och Nackas bibliotek.

Uppdraget påbörjas i augusti 2017 och löper in på vintern. Det finns goda chanser för förlängd anställning.

Vi erbjuder en fast timlön om 130 kr (+ semesterersättning) samt intern utbildning i intervjuteknik med kontinuerlig coaching.

Vi tar endast emot ansökningar via länken, https://podio.com/webforms/17023441/1144716

Tillsättning sker löpande, tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor om tjänsten.

Läs mer.